Ovatko syysloman suunnitelmat vielä auki? Lue Scandicin vinkit viime hetken lähilomaan

Syyslomalla perheen yhdessäolo on tärkeintä, olipa yhteistä lomaa viikko tai pari päivää. Ei tarvitse lähteä kauas, jotta arjesta pääsee irtautumaan – ikimuistoisen loman voi viettää kylpylässä tai naapurikaupungissa. Scandic kokosi kolme erilaista lomaideaa, jotka voi toteuttaa vaivattomasti lyhyelläkin varoitusajalla.

Moni lapsiperhe tuskailee syysloman kynnyksellä sopivan lomakohteen valinnan parissa. Ratkaisu voi löytyä yllättävän läheltä: koti- tai naapurikaupungista.

Lähiloma on vaivaton tapa viettää laatuaikaa yhdessä, ja moniin lähialueen kohteisiin matkustaa lyhyellä varoitus- ja varausajalla.

”Hotelli on helppo ja houkutteleva vaihtoehto syysloman viettoon. Monet hotelleistamme järjestävät syyslomalla paljon aktiviteettejä perheen pienimmille, kuten vesiliikunta-aktiviteetteja, keilausta ja leffailtoja”, Scandicin kaupallinen johtaja Christian Borg kertoo.

Lähiseudulla matkailu on viime aikoina kasvattanut suosiotaan ympäristöystävällisyytensä ja helppoutensa takia. Esimerkiksi omaan kotikaupunkiin suuntautuvalla Staycation-lomalla matkustamiseen ei kulu aikaa eikä polttoainetta, ja tuttua kaupunkia saattaa loman jälkeen katsoa uusin silmin.

”Monesti ajatellaan, että Staycation-tyyliset kotikaupungissa vietettävät lomat ovat pariskuntien juttu. Lähellä lomailusta nauttivat kuitenkin myös lapsiperheet: kohteeseen matkustaminen on nopeaa ja vaivatonta, ja Scandicin hotelleissa riittää tekemistä myös perheen pienimmille”, Borg jatkaa.

Kolme ideaa vaivattomaan viime hetken lomaan

1) Kylpyläloma Aulangolla, Laajavuoressa tai Ikaalisissa

Aulangon, Laajavuoren ja Ikaalisten kylpylät ovat unelmakohteita lapsiperheille. Kylpylähotellien allasosastoilla pääsee tropiikin tunnelmaan, ja aika kuluu rentoutuen ja polskien.

Kylpylöissä nauttii koko perhe: lapset viihtyvät monipuolisten aktiviteettimahdollisuuksien parissa, aikuiset puolestaan kylpylöiden Day spa -hoidoissa ja hieronnoissa. Syksyisistä keleistä voi puolestaan nauttia kylpylähotellien monipuolisten ulkoilma-aktiviteettien parissa.

2) Kaupunkiloma Helsingin Kalliossa tai Tampereen sykkeessä

Syysloman aikaan kaupungeissa riittää ohjelmaa niin lapsille kuin aikuisillekin. Helsingissä Linnanmäki viettää perinteisiä valokarnevaaleja. Scandic Kallio ja Scandic Park Helsinki ovatkin lähietäisyydellä Linnanmäestä.

Tampereella Särkänniemen Karmiva karnevaali tarjoaa jännitystä lokakuussa. Tampereella majoituksen voi valita monista Scandic-hotelleista keskustasta tai yöpyä Scandic Rosendahlissa Pispalan upeiden maisemien äärellä.

Kaikki Scandicin hotellit sopivat perheille, mutta osa hotelleista soveltuu erityisen hyvin lasten kanssa matkustaville. Valittavana on reilumpia perhehuoneita tai teinihuoneita.
Ravintolassa lapsille on tarjolla oma Sigge-menu tai aikuisten listan suosikit lapsille puoleen hintaan.

3) Laskuloma Rukalla

Lokakuussa Rukalla pääsee jo nauttimaan hiihtomahdollisuuksista, kun ensimmäiset rinteet avautuvat lokakuun alussa. 11.10. avataan myös Rukan kylästä kohti Kelo-rinnettä kulkeva ensilumenlatu.

Lisäksi Rukan ja Kuusamon upeat retkeilyreitit mahdollistavat retkeilyn koko perheen voimin.

Tunturihotelli Scandic Rukahovi sijaitsee keskellä Rukan kylää. Hotellissa on valinnanvaraa monista perheille sopivista huoneista tai huoneistoista.

Lue lisää Scandicin syyslomakohteista täältä: https://www.scandichotels.fi/landing-pages/syysloma-scandicissa

Kuvia median käyttöön: https://www.mynewsdesk.com/fi/scandic_hotels/latest_media

Lisätietoja:

Johanna Uimonen
Viestintäpäällikkö
Scandic Hotels Oy
johanna.uimonen@scandichotels.com
040 713 4120

Scandic Hotels Oy tarjoaa hotellielämyksiä Suomessa yhteensä 70 hotellissa 31 eri paikkakunnalla. Scandic on Pohjoismaiden johtava hotelliyritys, jolla on toiminnassa tai kehitteillä 280 hotellia ja 57 000 hotellihuonetta kuudessa maassa. Scandic työllistää 18 000 tiimiläistä. Scandic Friends on Pohjoismaisen hotellialan suurin kanta-asiakasohjelma. scandichotelsgroup.com