Naapurin Maalaiskanan uutuustuotteet nyt kaupoissa

Naapurin Maalaiskanan uutuustuotteet löytyvät nyt kaupoista. Naapurin Maalaiskana laajentaa sekä paistileikkeiden että ohuiden fileepihvien sarjaa. Paistileikkeissä uutuusmakuina löytyy paneroitu Spicy & Crispy ja pintamaustettu Lempeä Curry, ohuissa fileepihveissä paneroitu Green & Crispy ja pintamaustettu Kevätsipuli-Sitruuna.

Naapurin Maalaiskana laajentaa tuotevalikoimaansa. Naapurin Maalaiskanan kanatuotteiden uutuusmaut, paneroidut Spicy & Crispy ja Green & Crispy saavat rapean pinnan pannulla tai uunissa. Kaikki Naapurin Maalaiskanan tuotteet ovat gluteenittomia, myös paneroidut.

– Kaikki paneroidut tuotteemme ovat gluteenittomia. Perinteisen vehnäpohjaisen paneroinnin sijaan käytämme luontaisesti gluteenitonta maissiraetta, joka tekee tuotteesta kauniin värisen ja saa aikaan rapean ja maistuvan pinnan, Naapurin Maalaiskanan tuotekehityspäällikkö Kaisa Huttunen sanoo.

Paistileikkeiden uudet herkulliset maut

Naapurin Maalaiskanan Paistileikkeen uutuusmakuina on rapean tulinen Spicy & Crispy sekä mehevän maukas Lempeä Curry.

– Spicy & Crispy on tuhti makuelämys, jossa rapea pinta yhdistyy mehevään paistileikkeeseen. Paneroitu paistileike paistuu pannulla rapeaksi ja sopii tarjoiltavaksi sellaisenaan tai suupaloiksi viipaloituna. Tuote on nimensä mukaisesti hieman voimakkaammin maustettu ja on oiva valinta vaikka naposteluun, vinkkaa Huttunen.

Lempeä Curry on paistileikkeen miedompi versio, jossa curry ja kookos muodostavat mehevän ja lempeän maun. Tuote toimii erinomaisesti muun muassa erilaisissa pataruoissa ja makua voi korostaa lisäämällä esimerkiksi kookoskermaa.

Aitoja puhtaita makuja fileepihveissä

Ohuiden Fileepihvien uutuusmakuina on paneroitu Green & Crispy ja pintamaustettu Kevätsipuli-Sitruuna. Green & Crispy on yhdistelmä paneroinnin tuomaa rapeutta ja yrttien hurmaavaa makua. Green & Crispy soveltuu muun muassa street foodiin, dipattavaksi tai sellaisenaan pihvin tapaan paistettuna. Kevätsipuli-Sitruuna on maultaan mieto ja keväisen raikas ja soveltuu erinomaisesti esimerkiksi salaatteihin.

– Kaikissa uutuuksissa on korkea lihapitoisuus. Naapurin Maalaiskanan tuotteet eivät sisällä lisättyä vettä, jolloin lihapitoisuus säilyy korkeana ja mausteiden aidot, puhtaat maut tulevat esiin parhaalla mahdollisella tavalla. Kaikki kevään uutuudet sopivat myös mainiosti grillaukseen!, Huttunen jatkaa.

Lataa uutuustuotteiden kuvia tästä linkistä

Reseptejä: www.naapurinmaalaiskana.fi/reseptit

Lisätietoja: 

Kaisa Huttunen
Tuotekehityspäällikkö
puh. 040 744 0105
kaisa.huttunen@naapurinmaalaiskana.fi

www.naapurinmaalaiskana.fi/tuotteet

Naapurin Maalaiskana
Naapurin Maalaiskana Oy on vuonna 2013 perustettu suomalainen, siipikarjaan erikoistunut yritys ja olemme nykyisin osa kansainvälistä Scandi Standard-pörssiyhtiötä. Meillä on alallaan yksi Pohjoismaiden uudenaikaisimmista tuotantolaitoksista Turun seudulla Liedossa ja valmistamme tuotteitamme Naapurin Maalaiskana -brändillä vähittäiskauppaan ja HoReCa -asiakkuuksiin. Panostamme toiminnassamme laatuun, tuotteemme ovat GMO-vapaita ja meillä on esim. FSSC laatu- ja turvallisuussertifikaatti. www.naapurinmaalaiskana.fi