Myllärin taikinajuurella varustettu Pizzajauho vie kotileipurin pizzan teon uudelle tasolle

Myllärin vastaa kotileipomisen kasvaneeseen suosioon tuomalla kauppoihin kotimaisen, maukkaan, taikinajuuren sisältävän pizzajauhoseoksen. Aito taikinajuuri antaa pizzapohjalle makua ja rakennetta – jopa ilman hiivaa.

Myllärin Pizzajauho (1 kg) on täysin kotimainen, Järvenpäässä valmistettu jauhoseos, jolla on Hyvää Suomesta -merkki. Jauhoseos sisältää aidon taikinajuuren, joka antaa pizzapohjalle aivan erityistä makua ja rakennetta.

Seoksessa on mukana suola ja sokeri, joten kotileipurin tarvitsee lisätä taikinaan vain vesi ja öljy. Pizzan voi leipoa myös ilman hiivaa, jos taikinaa on mahdollista nostattaa pitkään, esimerkiksi yön yli. Kilon pussista saa 2-3 pellillistä pizzaa riippuen siitä, kuinka paksun pohjan haluaa leipoa. Jauhoseoksen ainesosat ovat vehnäjauho, vehnähapate, sokeri ja suola.

Myllärin Pizzajauho valmistetaan hiilineutraalisti, kuten muutkin Myllärin-tuotteet.


Tilaa tuotenäyte!

Hyvin varusteltuihin ruokakauppoihin Myllärin pizzajauho saapuu helmikuussa. Jos haluat testata tuotetta ennakkoon, niin lähetä nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi (postia varten) sähköpostilla osoitteeseen minna.anttonen@helsinginmylly.fi.


Kotileivonta on taas suosittua: jauhojen myynti kasvoi jopa 70 prosenttia!

Leipominen kotona on ollut suosittua jo pidemmän aikaa, mutta koronapandemia nosti leivonnan aivan uudelle tasolle.

”Viime vuoden jauhomyynnin tulokset paljastavat, että suomalaiset todella leipoivat kotona paljon niin leipää, kuin pullaakin”, kertoo Helsingin Myllyn markkinointipäällikkö Minna Anttonen.

”Ehkä leipominen tarjosi turvallisuuden tunnetta ja helpon tavan hemmotella itseä ja läheisiä. Tai sitten kotona vain vietettiin niin paljon aikaa, että sitä jäi vihdoin myös leipomiseen”, pohtii Anttonen.

Myllärin leivontatuotteet uudistuvat ilmeeltään kevään 2021 aikana ja Myllärin jauhot ovat jatkossa ”keittiön uusi musta”. Pizzajauhon ohessa uusimpina tuotteina sarjassa löytyvät suositut sämpyläjauhot Myllärin Tumma Sämpyläjauho – paahdetut siemenet ja Myllärin Kaurasämpyläjauho – siemenet

Myllärin Tumma Sämpyläjauho – paahdetut siemenet on vehnä-, kaura- ja ruisjauhoseos, joka sisältää auringonkukansiemeniä ja paahdettua pellavansiemenrouhetta. Rouhea jauhoseos tarjoaa vaihtelua sämpylöiden ja leipien leivontaan, ja jauhoseoksen sisältämät siemenet tuovat sämpylöihin makua, rakennetta ja hyviä ravintoaineita.

Myllärin Kaurasämpyläjauho – siemenet sisältää runsaasti (40 %) terveellistä kauraa ja hyvää tekeviä pellavansiemeniä. Rouheasta ja runsaskuituisesta jauhoseoksesta syntyy maistuvat ja terveelliset leivät ja sämpylät helposti ja nopeasti.

Tuotekuvan voi ladata täältä.


Lisätietoja:

Minna Anttonen, markkinointipäällikkö
p. 050 589 5784, minna.anttonen@helsinginmylly.fi


Helsingin Mylly Oy on suomalainen perheyritys, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi erilaisia viljatuotteita niin kuluttajille, suurkeittiöille kuin teollisuudelle. Yritys on Suomen suurin kotimaisen luomuviljan jalostaja, merkittävä erilaisten kauratuotteiden valmistaja ja viljatuotteiden viejä. Tuotantoprosessimme on hiilineutraali vuodesta 2019 alkaen. Tuotemerkkejämme ovat Myllärin ja Helsinki Mills.
www.myllarin.fi