Mikael Brunberg aloitti CHEP Suomen maajohtajana

KTM Mikael Brunberg on valittu CHEPin Suomen maajohtajaksi 11. tammikuuta alkaen. Brunbergin päätehtävä tulee olemaan CHEPin vieminen vahvalle kasvu-uralle Suomessa. Brunbergin mukaan kasvu löytyy laaja-alaisesta yhteistyöstä ja perinteisten raja-aitojen ylittämisestä.

“Uskon yhteistyön voimaan, sillä juuri yhdessä tekemisessä piilee logistiikan mahdollisuudet parantaa tehokkuutta ja alentaa kustannuksia. Näen monia mahdollisuuksia tehdä entistä laajempaa ja perinteisiä rajoja rikkovaa yhteistyötä”, sanoo Brunberg.

CHEPin laaja ratkaisujen valikoima ja tiivis, maailmanlaajuinen ammattilaisten verkosto tekevät jokaisesta tavarakuormasta tuottavamman ja ekologisemman.

“Elämme globaalissa maailmassa, jossa Suomi ja muut Pohjoismaat ovat osa maailmanlaajuisia tavaravirtoja. CHEP on maailman suurin poolattujen lavojen toimittaja, mikä antaa meille todellisen mahdollisuuden ja työkalut auttaa asiakkaitamme optimoimaan lavaratkaisunsa”, Brunberg sanoo.

Brunbergilla on lähes 20 vuoden kokemus erilaisista myynnin ja liiketoiminnan kehityksen tehtävistä, brändäyksestä ja markkinoinnista sekä johtamisesta muun muassa British American Tobacco, Blanc Consulting ja Nepa Insight -yrityksissä. Brunberg tuntee hyvin pohjoismaisen yritysmaailman, sillä hän on työskennellyt lukuisissa kansainvälisissä hankkeissa kotimaan lisäksi myös Ruotsissa ja Tanskassa.

“Mielestäni kaikki lähtee asiakkaan tarpeista ja niiden perinpohjaisesta ymmärtämisestä, ja kokemukseni avulla voimme ymmärtää tarpeita ja vastata niihin paremmin. Tulen tekemään kaikkeni, jotta CHEPiltä saajatkossakin markkinoiden parhaan asiakaskokemuksen”, lupaa Brunberg.

Brunbergille CHEPin vastuullisuus ja kunnianhimoiset tavoitteet, kuten jätteetön toimitusketju (Zero Waste World -ohjelma), olivat tärkeä syy, miksi hän halusi työskennellä CHEPissä.

“Vastuullisuus on minulle sydämen asia ja siksi on hienoa, että koko CHEPin liiketoimintamalli perustuu uudelleenkäytettävyyteen”, sanoo Brunberg.

Viime vuonna CHEP saavutti viisivuotistavoitteensa ja vähensi 20 prosenttia lavakohtaisia hiilidioksidipäästöjä.

“Ilmastonmuutoksen pysäyttämiseksi tarvitsemme vieläkin suurempia tekoja, ja siksi kuljemme kohti täysin jätteetöntä toimitusketjua. Laajalla, uudenlaisella yhteistyöllä ja yhteisellä vilpittömällä tahdolla voimme tehdä tulevaisuudesta paremman”, uskoo Brunberg.

Mikael Brunbergin kuvan voi ladata tästä linkistä.

Lisätietoja numerosta +358 9 8256 800.

CHEP on toimitusketjuratkaisujen globaali toimittaja, joka toimii kulutustuote-, tuoretuote-, virvoitusjuoma-, teollisuus- ja vähittäismyyntisektoreilla yli 60 maassa. CHEPillä on laaja valikoima logistiikka- ja käyttöympäristöjä sekä tukipalveluja, joiden tarkoituksena on tehostaa asiakkaiden toimintaa, vähentää riskejä ja edistää kestävää kehitystä

CHEPin yli 11 500 työntekijää ja yli 300 miljoonaa kuormalavaa ja pakkausta muodostavat laajan palveluverkoston ja tuottavat poikkeuksellista lisäarvoa asiakkaille. CHEPin yli 500 000 asiakaspistettä palvelevat maailmanlaajuisia yrityksiä ja tuotemerkkejä, kuten Procter & Gamble, Sysco, Kellogg’s ja Nestlé.

CHEP on osa Brambles Groupia, joka toimittaa palveluja mm. IFCO:lle, uudelleenkäytettävien muoviastioiden johtavalle toimittajalle, sekä erikoistuneille pakkausratkaisujen toimittajille auto-, ilmailu-, öljy- ja kaasusektoreilla.

www.chep.com www.chepsuomi.fi www.brambles.com