Maksuton opas: kaikki mitä olet halunnut tietää häiriöttömästä sähkönsyötöstä, mutta et ole uskaltanut kysyä

Energianhallintayhtiö Eaton on julkaissut UPS-järjestelmien perusteista ammattilaisille suunnatun oppaan, joka auttaa suojautumaan sähköhäiriöiltä ja valitsemaan oikeanlaisen UPS-laitteen lisävarusteineen.

IT-alan asiantuntijat joutuvat usein käsittelemään erilaisia rakennuksiin liittyviä asioita, eikä sopivan UPS-laitteen valinta kuulu heidän päivittäisiin huolenaiheisiinsa. Jotta yritykset eivät jättäisi IT-laitteistoaan suojaamatta sähköhäiriöiltä, on Eaton laatinut UPS-järjestelmien perusteet -julkaisun, joka perehdyttää aiheeseen. Lisäksi se sisältää katsauksen saatavilla oleviin UPS-laitteiden malleihin sekä laajan valintaoppaan.

Yritykset investoivat suuria summia IT-infrastruktuuriin sekä liiketoiminnan jatkuvuutta ylläpitävään sähköön. Näiden investointien luotetaan pitävän liiketoiminta tuottavana ja kilpailukykyisenä. Arvokasta infrastruktuuria ei kannata jättää jännitenotkahdusten, virtapiikkien ja sähkökatkosten armoille.

Hyvin rakennettu, tehokas sähkönsuojaus auttaa pitämään liiketoimintasovellukset saavutettavissa, sähkönkulutuksen hallinnassa ja datan turvattuna. IT- ja toimitilapäälliköt voivat varmistaa toiminnan kannalta kriittisille järjestelmille puhtaan sähkön ottamalla selvää, miten UPS-järjestelmät toimivat, ja miten valita sopiva järjestelmä.

“Monella yrityksellä on haasteena valita sopiva UPS-laite kiinteistön järjestelmien suunnitteluvaiheessa. Mikäli päätoiminen tehtäväsi ei ole suunnitella sähkönsuojaukseen liittyviä järjestelmiä, todennäköisesti et ole tietoinen terminologiasta ja viimeisimmistä teknologioista. Eatonilla on lähes 60 vuoden kokemus suunnittelussa, tuotannossa, testaamisessa ja huoltamisessa liittyen varavoimaan, joka pitää liiketoiminnan turvallisesti toiminnassa kaikissa sähköisissä olosuhteissa. Julkaisemamme opas tiivistää kattavasti perusasiat sekä opastaa valitsemaan yrityksesi kannalta sopivan vaihtoehdon”, Eatonin myynti-insinööri Leo Heikanen kertoo.

Eatonin Suomen tehdas sijaitsee Espoossa, ja se on valmistanut UPS-järjestelmiä jo 60 vuoden ajan. Espoon tehdas toimittaa vuosittain maailmalle tuhansia UPS-järjestelmiä keskeisiin IT-ympäristöihin kuten sairaaloihin, kaupallisiin rakennuksiin ja tuotantolaitoksiin.

Eatonin opas on ladattavissa täältä: www.eaton.fi/UPS

Lisätietoja:

Marika Sinikari, markkinointipäällikkö, MarikaSinikari@eaton.com, 040 509 7187

 

EATON on globaali, johtava energialiiketoiminnan asiantuntija. Eatonilla on vahvaa paikallista sovellusosaamista sähkönjakelussa ja suojaamisessa, sähkönsyötön varmistamisessa ja energiavarastoinnissa, sähkönlaadussa sekä sen hallinnassa ja automatisoinnissa, turvallisuuden takaamisessa rakenteellisissa ratkaisuissa sekä vaativissa ympäristöratkaisuissa. Kokonaispalveluiden, kanavien, integroidun digitaalisen alustan ja näkemysten avulla Eaton tukee toimialoja ympäri maailmaa ja auttaa asiakkaitaan ratkaisemaan kriittisimmät sähkönhallintaan liittyvät haasteet.

Eatonin tehtävänä on parantaa elämänlaatua ja ympäristöä virranhallintateknologioiden ja -palveluiden avulla. Tarjoamme kestävään kehitykseen perustuvia ratkaisuja, jotka auttavat asiakkaitamme hallinnoimaan sähköistä, hydraulista ja mekaanista voimaa – turvallisemmin, tehokkaammin ja luotettavammin. Eatonin vuoden 2019 liikevaihto oli 21,4 miljardia Yhdysvaltain dollaria, ja myymme tuotteita asiakkaillemme yli 175 maassa. Eatonilla on noin 95,000 työntekijää. Lisätietoja osoitteessa Eaton.com.