Lantmännen Cerealia vetää pois myynnistä Vaasan Ruisnacho Seesami -tuote-erän

Lantmännen Cerealia vetää pois myynnistä erän Vaasan Ruisnacho Seesami -tuotteita, koska tuotteen sisältämät seesaminsiemenet saattavat sisältää etyleenioksidin jäämiä. Tuotteiden parasta ennen -päiväys on 28.08.2021.

Etyleenioksidin käyttö kasvinsuojelun ainesosana on kielletty EU:n lainsäädännössä. Tuotteen käyttö ei aiheuta välitöntä vaaraa terveydelle, mutta tuotetta ei tulisi käyttää.

Tuote: Vaasan Ruisnacho Seesami, 130 g

EAN-koodi: 6437005065699

Parasta ennen -päiväys: 28 08 2021

Markkinoija Suomessa: Lantmännen Cerealia Oy

Takaisinveto koskee vain edellä mainitulla Parasta ennen -päiväyksellä merkittyjä pakkauksia. Jälleenmyyjiä on ohjeistettu poistamaan tuotteet myynnistä.

Pyydämme kyseisen tuotteen ostaneita kuluttajia tekemään ilmoituksen ostoksesta pakkauksessa olevan Parasta ennen -merkinnän kera kuluttajapalveluun. Ostos hyvitetään.

Pahoittelemme tapahtunutta.

Tuotekuva ladattavissa täältä.

Lisätietoja:

Kuluttajapalvelu, Lantmännen Cerealia
Puh: 0800 94214 (maanantai–perjantai klo 10.00-12.30)
Sähköposti: vaasan.kuluttajapalvelu@lantmannen.com

Emelie Bontesse de Filippis,
Lantmännen Cerealia, viestintäpäällikkö
Emelie.bontesse@lantmannen.com Puh: +46 10 556 98 21

Lantmännen

Lantmännen on maatalousosuuskunta ja johtava toimija maatalous-, kone-, bioenergia- sekä elintarvikealalla Pohjoismaissa. Lantmännenin omistaa 20 000 ruotsalaista maanviljelijää. Yrityksemme työllistää 10 000 henkilöä, sillä on toimintaa yli 20 maassa ja sen vuotuinen liikevaihto on 50 miljardia SEK. Viljasta ammentaen edistämme maatalouden elinvoimaisuutta. Tunnetuimpia elintarviketuotemerkkejämme ovat esimerkiksi Vaasan, AXA, Kungsörnen, GoGreen, FINN CRISP ja START. Yrityksemme perustan muodostavat osaaminen ja arvot, jotka ovat säilyneet omistajillamme sukupolvien ajan. Otamme yhdessä vastuun koko arvoketjusta pellosta pöytään tutkimuksen, tuotekehityksen ja muun toimintamme avulla. Lisätietoja on osoitteessa www.lantmannen.com