JELD-WEN Suomi Oy lanseeraa uuden ovibrändin ─ Swedoorista Suomen johtava ovivalmistaja

JELD-WEN Door Solutions pyrkii yksinkertaistamaan ja yhtenäistämään viestintää asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen Pohjois-Euroopassa: tuloksena yksi yhteinen ovibrändi kautta markkinan. Muutos tarkoittaa, että myös Suomen ja Baltian alueella JELD-WEN Door Solutions on jatkossa Swedoor.

SAMA KORKEA LAATU – UUSI NIMI BRÄNDILLE

Maailman johtava ovivalmistaja JELD-WEN Door Solutions Oy on toiminut Suomen ja Baltian markkinoilla useita vuosia. Pääkonttori sijaitsee Yhdysvaltojen Charlottessa Pohjois-Carolinassa. Tähän asti JELD-WEN Door Solutions on tarjonnut sisä- ja ulko-oviratkaisuja Suomessa ja Baltiassa JELD-WEN Door Solutions -brändin alla. 1.4.2021 alkaen nimi vaihtuu, ja JELD-WEN Suomi Oy on jatkossa Swedoor.

”Muutoksen tuloksena meillä on yksi vahva ovibrändi Suomessa, Baltian alueella sekä koko Pohjois-Euroopassa. Nimen vaihto ei muuta toimintaamme. Ovivalikoimamme ja emoyhtiömme pysyy samana”, kertoo JELD-WEN Suomi Oy:n toimitusjohtaja Mauri Ruhanen.

MEILLÄ ON TEHTÄVÄ

Swedoor on oviratkaisujen markkinajohtaja Skandinaviassa ja brändin juuret ovat Pohjois-Euroopassa. Swedoor tarjoaa laajan valikoiman korkealaatuisia ja sertifioidusta puusta valmistettuja sisä- ja ulko-ovia.

”Meillä on tärkeä tehtävä: haluamme kuluttajien ymmärtävän, kuinka tärkeä asia ovi on kodin sisustussuunnittelulle ja sisäilmalle. Tuomalla vahvan pohjoismaisen ovibrändimme Suomen ja Baltian markkinoille haluamme vahvistaa ovien merkitystä kuluttajien mielessä – oven tulisi olla yhtä tärkeä asia kodille kuin keittiö tai lattia”, sanoo Tenna Knak, Swedoorin Euroopan markkinointijohtaja.

”Olemme huomanneet, että Suomessa ja Baltiassa kuluttajat eivät ole välttämättä yhtä tietoisia ovien tarjoamista erilaisista ominaisuuksista ja niiden vaikutuksista kotiin. Moni valitsee kotiinsa yksinkertaisimman vaihtoehdon, eikä tule ajatelleeksi vaikkapa värimaailmaa tai ovien erilaisia lisäarvoa tuottavia ominaisuuksia: äänieristystä, paloturvallisuutta, kestävyyttä ja niin edelleen”, Mauri Ruhanen lisää.

Brändimuutos tulee voimaan 1. huhtikuuta. JELD-WEN Suomi Oy tulee tekemään tiivistä yhteistyötä suomalaisten ja baltialaisten asiakkaidensa kanssa muutoksen läpiviemiseksi. Uuden brändin tueksi käynnistetään lisäksi laaja markkinointikampanja.

 

Vuonna 1960 perustettu JELD-WEN (NYSE listautunut) on yksi maailman suurimmista ovien ja ikkunoiden valmistajista. JELD-WENillä on tehtaita 20 maassa, joista suurin osa sijaitsee Pohjois-Amerikassa, Euroopassa ja Australiassa. JELD-WENin pääkonttori on Charlottessa, Pohjois-Carolinassa. JELD-WEN suunnittelee, valmistaa ja toimittaa uusiin ja saneerattaviin asuntoihin ja julkisiin tiloihin laajan valikoiman sisä- ja ulko-ovia sekä puu-, vinyyli- ja alumiini-ikkunoita ja niihin liittyviä tuotteita. JELD-WEN on johtava energiatehokkaiden tuotteiden valmistaja, joka on ollut ENERGY STAR®-yhteistyökumppani vuodesta 1998 lähtien. Tuotteitamme markkinoidaan maailmanlaajuisesti JELD-WEN®-tuotemerkillä sekä useilla johtavilla alueellisilla tuotemerkeillä kuten Swedoor® ja DANA® Euroopassa sekä Corinthian®, Stegbar® ja Trend® Australiassa. Lisätietoja osoitteessa www.jeld-wen.com.