JELD-WEN lanseeraa Suomen ensimmäiset ekologiset puukuiturakenteiset ulko-ovet

JELD-WEN korvasi muovin ja lanseeraa Suomen ensimmäiset ekologiset puukuitueristetyt ulko-ovet 1.10.2019. Suunnittelussa on otettu huomioon kuluttajien odotukset laadun ja tyylin suhteen sekä Suomen vaativat sääolosuhteet ja rakennusvaatimukset. Ympäristöystävällisten ratkaisujen kysyntä on kasvanut rakennusmarkkinoilla. Ekologiset ratkaisut muodostuvat vähitellen odotuksesta oletukseksi rakentajien ja remontoijien keskuudessa.

Uutta ovea hankkivan kannattaa huomioida, että ovet säilyttävät ominaisuutensa Suomen sääolosuhteissa pitkään, eikä ovea tarvitse vaihtaa usein. JELD-WENin uusissa ECO-rakenteisissa ulko-ovissa ympäristöystävällisyys ilmenee monella eri tavalla. Ulko-oville luvatun 12 vuoden suoranapysymistakuun lisäksi puukuiturakenteinen ovi täyttää Suomen energiatehokkuudelle asetetut vaatimukset, jotka ovat muuta EU:ta tiukemmat. Puukuidun valmistus ja kierrätettävyys on myös ympäristöystävällisempää kuin yleisesti käytössä olevien EPS-eristemateriaalien.

”Pohjoismaissa on eroja sen suhteen, millaisia ominaisuuksia uutta ovea ostavat arvostavat ja mistä ollaan valmiita maksamaan. Olemme huomanneet, että suomalaiset panostavat mielellään laatuun ja tyyliin. Uskon lisäksi, että ekologisuudesta tulee toimialalla tulevaisuudessa standardi”, sanoo JELD-WENin Pohjois-Euroopan myynti- ja markkinointijohtaja Peter Sejling.

Ympäristöystävällisen valinnan voi tehdä tyylistä tinkimättä

Ympäristöystävällisyys ei tarkoita sitä, että tyylistä joutuisi tinkimään. Ulko-ovi on näkyvä osa kodin julkisivua, ja sen halutaan sopivan muotoilultaan ja väriltään talon arkkitehtuuriin sekä kodin tunnelmaan. ECO-rakenteisissa ulko-ovissa valinta ei jää vaihtoehdoista kiinni. Ulko-ovia on yli 90 tyylivaihtoehtoa romanttisesta pelkistettyyn. Designeista yli 50 on uusia vaihtoehtoja. Esimerkiksi veneilijälle löytyy valikoimasta purjeveneteema ja muusikolle viuluteema.

Ulko-ovea valittaessa kannattaa kiinnittää huomiota kaikkiin ominaisuuksiin

Ekologinen sekä energiatehokas ajattelu vaikuttavat valintoihin, mutta ovivalintaa tehdessä kannattaa kiinnittää huomiota myös muihin ominaisuuksiin. Turvallinen murtosuojattu ovi lisää mielenrauhaa ja oven äänieristysominaisuudet lisäävät asuinmukavuutta. Älykkäät lisävarusteet, kuten älylukot, helpottavat käyttöä ja paloeristys lisää turvallisuutta.

”Teknologinen ja digitaalinen muutos vaikuttavat toimialan trendeihin ja älykkäissä ratkaisuissa on paljon lisää tuotekehitysmahdollisuuksia. Trendien lisäksi huomioimme, että asiakkaiden odotukset ja toiveet täyttyisivät mahdollisimman hyvin”, jatkaa Sejling.

Lisätietoja:
Peter Sejling
Sales and Marketing Director Northern Europe
+45 407 94 453
psejling@jeldwen.com

Kuvat:
https://kaikuhelsinki.kuvat.fi/kuvat/JELD-WEN/ECO-ovet/?i=aKqEwynuDd7STth2MRr9XNUAvpZbc4ks

Ovimallit:
https://www.jeld-wen.fi/ovet/ulko-ovet/ulko_ovivalikoima/#/34/13321/~/~/~/~/~/~/21828

Kuvapyynnöt:
Jenni Lipponen
Trade Marketing Manager Finland & Baltics, JELD-WEN Suomi
Mobile: +358 40 743 2296
JLipponen@jeldwen.com

JELD-WEN
Vuonna 1960 perustettu JELD-WEN (NYSE listautunut) on yksi maailman suurimmista ovien ja ikkunoiden valmistajista. JELD-WENillä on yli 120 tehdasta 19 maassa, joista suurin osa sijaitsee Pohjois-Amerikassa, Euroopassa ja Australiassa. JELD-WENin pääkonttori on Charlottessa, Pohjois-Carolinassa. JELD-WEN suunnittelee, valmistaa ja toimittaa uusiin ja saneerattaviin asuntoihin ja julkisiin tiloihin laajan valikoiman sisä- ja ulko-ovia sekä puu-, vinyyli- ja alumiini-ikkunoita ja niihin liittyviä tuotteita. JELD-WEN on johtava energiatehokkaiden tuotteiden valmistaja, joka on ollut ENERGY STAR®-yhteistyökumppani vuodesta 1998 lähtien. Tuotteitamme markkinoidaan maailmanlaajuisesti JELD-WEN®-tuotemerkillä sekä useilla johtavilla alueellisilla tuotemerkeillä kuten Swedoor® ja DANA® Euroopassa sekä Corinthian®, Stegbar® ja Trend® Australiassa. Lisätietoja osoitteessa www.jeld-wen.com.