JDA vauhdittamaan Scanian toimitusketjustrategian toteutumista

Johtava kuljetuskaluston valmistaja ottaa käyttöönsä SaaS-pohjaisen JDA Transportation Management -ratkaisun toimitusketjun hallinnan strategian perustaksi.

Scottsdale, Arizona – 11.12.2019 – JDA Software kertoi tänään, että Scania, yksi maailman suurimmista kuorma- ja linja-autojen valmistajista, on valinnut SaaS-pohjaisen JDA® Transportation Management -ratkaisun toimitusketjun hallinnan strategiansa alustaksi.

Scania on yksi maailman johtavista kuljetusratkaisujen toimittajista, ja sen valikoimiin kuuluvat muun muassa kuorma- ja linja-autot sekä näihin liittyvät kattavat palvelut. Scania tarjoaa rahoitus-, vakuutus- ja vuokrauspalveluja, joiden avulla asiakkaat voivat keskittyä ydinliiketoimintaansa. Scania on myös johtava teollisuus- ja merikäyttöön suunniteltujen moottoreiden toimittaja. Yhtiöllä on 52 100 työntekijää noin 100 maassa.

Scanian keskeinen tavoite on edistää muutosta kohti kestävää kuljetusjärjestelmää, jossa yhdistyy yritysten, yhteiskunnan ja ympäristön hyvinvointi. Osana tätä strategiaa Scanian täytyi uudistaa kuljetusten hallinnan prosessejaan ketterimmiksi ja huomioida älykkäämmät kuljetusstrategiat, joilla voidaan vähentää päästöjä ja jätteitä sekä pienentää resurssien kulutusta. Scania valitsi JDA:n, koska yhtiö on sitoutunut toimitusketjun hallinnassa kestävän kehityksen käytäntöihin, joilla voidaan vähentää ympäristövaikutuksia.

“Valitsimme JDA:n kumppaniksemme tukemaan Scania Logisticsin kuljetusvirtojen optimointia yhdistämällä tuotannon suunnittelun ja lähtölogistiikan prosesseja“, kertoo Hanks Ekman, Manager Outbound development, Scania Logistics.

JDA:n avulla Scania hallitsee kaikkia Scanian tuotantolaitoksilta ja koritehtailta lähteviä kuljetuksia sekä koko lähtölogistiikkaprosessia aina tuotannosta loppuasiakkaille asti.

“Tuemme Scaniaa tarjoamalla reaaliaikaisen näkyvyyden kuorma-autokuljetusten reittien ja aikataulujen muokkaamiseen asiakkaiden tarpeiden mukaan ja kestävän kehityksen periaatteita noudattaen. Tällä tavalla päästään nopeisiin läpimenoaikoihin ja ennustettaviin toimituksiin. Olemme erittäin tyytyväisiä laajan JDA-ratkaisun käyttöönottoon ja odotamme innolla tuloksia, joita uudistukset tuovat toimitusketjulle ja kestävälle kehitykselle”, kertoo Johan Reventberd, president, EMEA, JDA.

Kuvia: www.kuvat.fi/ZVRKWJPQ7M

Lisätietoa:

  • JDA uskoo, että toimitusketjut voivat pelastaa maailman ja yhtiön on sitoutunut kestävään kehitykseen. Lataa whitepaper!
  • Lue lisää JDA Transportation Management -ratkaisuista.
  • Lue lisää JDA Transportation Management Cloudista.

JDA Software tarjoaa johtavan, tekoälyä hyödyntävän toimitusketjun hallinnan (SCM) alustan. Kokonaisratkaisumme kattavat toimitusketjun ja myyntiverkoston suunnittelun, toteutuksen, toimituksen ja työvoimanhallinnan. Missiomme on auttaa yrityksiä ennustamaan, valmistamaan ja toimittamaan juuri sitä, mitä asiakkaat haluavat – milloin, missä ja miten he toivovatkaan. Yhdistämme vapaasti virtaavan globaalin kaupan, ilman resurssien, energian, kustannusten tai ajan haaskausta ja mahdollistamme talouskasvun, kestävän kehityksen ja vaurauden. JDA toimittaa Autonomous Supply ChainTM -ratkaisuja 4000:lle maailman johtavalle yritykselle, mukaan lukien 75:lle top 100 vähittäiskaupalle, 77:lle top 100 kuluttajabrändille ja 8:lle top 10 3PL-yritykselle.
Running JDA, you can plan to deliver. www.jda.com

JDA sosiaalisessa mediassa

• Web: https://jda.com
• Blogi: https://blog.jda.com
• Facebook: https://www.facebook.com/JDASoftwareGroup
• Instagram: https://www.instagram.com/jdasoftware/
• LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/jda-software
• Twitter: https://twitter.com/JDASoftware
• YouTube: https://www.youtube.com/user/JDASoftware

“JDA” on JDA Software Group, Inc:n tavaramerkki tai rekisteröity tavaramerkki. Kaikki tuotteiden ja palveluiden nimet, joihin tässä dokumentissa viitataan nimellä JDA ovat JDA Software Group Inc:n tavaramerkkejä ja/tai omaisuutta.

JDA Software, Inc.
15059 N Scottsdale Rd, Ste 400
Scottsdale, AZ 85254