Ideoita isänpäivään Xiaomilta

Ensi sunnuntaina vietetään isänpäivää – kova paketti saa isän hymyilemään

Helsinki, 3.11.2020 – Isänpäivää vietetään tänäkin vuonna Suomessa perinteiseen tapaan marraskuun toisena sunnuntaina, joka on 8. marraskuuta, kuluvan viikon sunnuntai. Xiaomi tarjoaa apua isän muistamiseen ja esittelee liudan isänpäivälahjaideoita.

Mi 10T Pro – järkihintainen lippulaivapuhelin

Xiaomin hiljattain julkaisema Mi 10T Pro on järkihintainen lippulaivapuhelin, jonka ominaisuudet eivät jätä kylmäksi. Puhelimen huikeaa 108 megapikselin pääkameraa säestävät 13 megapikselin laajakulmakamera, 5 megapikselin makrokamera sekä 20 megapikselin etukamera. Lisäksi Mi 10T Pro sisältää peräti 144 hertsin virkistystaajuuteen kykenevän AdaptiveSync-näyttö, joka mukauttaa taajuuden sisällön mukaiseksi.

Mi 10T Pron sisuksissa hyrrää Qualcommin Snapdragon 865, joka takaa puhelimelle erinomaisen suorituskyvyn ja 5G-tietoliikenneyhteydet. Akun kapasiteetti on vähintäänkin riittävä 5 000 mAh. Tuotekuvia.

Mi 10T Pron suositushinta on 649 euroa. Saatavuus: DNA, Elisa, Telia, Gigantti, Power, Verkkokauppa.com, Veikon Kone ja Euronics.

Mi Smart Band 5 – monipuolinen ja edullinen aktiivisuusranneke

Xiaomi Mi Smart Band 5 on yksi markkinoiden monipuolisimmista aktiivisuusrannekkeista. 1,1 tuuman värinäytöllä varustettu laite toimii jopa kahden viikon ajan yhdellä latauksella. Ranneke tarkkailee unen laatua, pulssia ja useita muita asioita liikuntaharrastusten ulkopuolella. Se on vesitiivis 50 metrin syvyyteen asti.

Mi Fit -puhelinsovellus näyttää kerätyt tiedot selkeästi ja PAI-terveydenseurantajärjestelmä antaa vinkkejä parempaan hyvinvointiin. Laite on yhteensopiva sekä Androidin että iOS:n kanssa. Tuotekuvia.

Mi Band 5:n suositushinta on 49 euroa. Saatavuus: Power, Gigantti, Verkkokauppa.com ja mistore.fi.

Mi TV Stick – älyä ja sisältöä televisioon

Xiaomi Mi TV Stick on pienikokoinen, alle 30 grammaa painava mediatoistin, jonka Android TV -ominaisuudet tuovat älyä vanhempaankin televisioon. HDMI-liitäntään kytkettävä Mi TV Stick yhdistää television nettisisältöön ja tuo striimauspalvelujen tuhannet elokuvat ja tv-sarjat kaikkien ulottuville. Helppokäyttöisen kaukosäätimen avulla Mi TV Stickin käyttö on vaivatonta.

Taskuun mahtuva Mi TV Stick kulkee sujuvasti mukana, jolloin kännykästä voi jakaa sisältöä television suurelle ruudulle missä tahansa. Tuotekuvia.

Mi TV Stickin ohjehinta on 39 euroa. Saatavuus: Power, Gigantti, Verkkokauppa.com ja mistore.fi.

Mi True Wireless Earphones 2S – langattomat laatukuulokkeet

Langattomissa Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 -kuulokkeissa tulee mukana näppärä säilytyskotelo, joka myös lataa kuulokkeet. Huippulaadukkaasti soivat kuulokkeet näyttävät hyvältä ja istuvat mukavasti korvaan. Ne myös havaitsevat automaattisesti, ovatko kuulokkeet korvassa vai poissa korvasta sekä toimivat tarvittaessa yhden kuulokkeen tilassa handsfree-laitteena. Tuotekuvia.

Mi True Wireless Earphones 2S:n ohjehinta on 99 euroa. Saatavuus: mistore.fi.

Tietoja Xiaomista

Xiaomi Corporation perustettiin huhtikuussa 2010 ja on listattu Hong Kongin pörssin päälistalle 9. heinäkuuta 2018 (1810.HK). Xiaomi on internetyhtiö, jonka toiminnan ydintä ovat älypuhelimet ja älylaitteet, joita yhdistää esineiden internet (IoT).

Xiaomi kiinnittää tasapuolisesti huomiota innovaatioon ja laatuun, ja yhtiö tavoittelee laadukkaita käyttäjäkokemuksia sekä toiminnallista tehokkuutta. Xiaomi kehittää taukoamatta hämmästyttäviä, kohtuuhintaisia tuotteita, joiden avulla kaikki pääsevät nauttimaan laadukkaammasta elämästä innovatiivisen teknologian parissa.

Xiaomi on tällä hetkellä maailman kolmanneksi suurin älypuhelinvalmistaja, ja yhtiö on kehittänyt maailman johtavan, kuluttajille suunnatun IoT-alustan, johon on yhdistetty jo 271 miljoonaa älylaitetta. Luku ei sisällä älypuhelimia tai tietokoneita. Xiaomin laitteita on saatavilla yli 90 maassa ympäri maailmaa.

Elokuussa 2020 Xiaomi nousi toista kertaa Fortune Global 500 -listalle sijoittuen sijalle 422. Sijoitus parani 46 sijaa edelliseen vuoteen verrattuna. Yhtiö oli 7. listalle mahtuneiden internetyhtiöiden joukossa. Toukokuussa 2020 Xiaomi nousi jälleen Forbes Global 2000 -listalle sijoittuen sijalle 384.

Xiaomi kuuluu Hang Seng -indeksiin, Hang Seng China Enterprises -indeksiin ja Hang Seng TECH -indeksiin.

Lisätietoja yhtiöstä löytyy osoitteesta https://blog.mi.com/en/.

Seuraa meitä: Facebook, Twitter ja Instagram.

Mediayhteydet Suomessa: xiaomi@kaikuhelsinki.fi

Median yhteyshenkilö Pohjoismaissa:

Christoffer Wernberger, PR Manager Nordics, Xiaomi
E-mail: v-christofferw@xiaomi.com
Tel: +46 76 007 27 11