Husqvarnalta yhä älykkäämpiä ja tehokkaampia robottiruohonleikkureita pienille ja keskisuurille pihoille

Sekä Husqvarna Automower 405X että Husqvarna Automower 415X sisältävät uusinta tekniikkaa, kuten älypuhelinohjauksen, älykotiliitännät ja GPS-avusteisen navigoinnin.

Husqvarna 405X sopii jopa 600 neliömetrin suuruisille pihoille ja Husqvarna 415X pystyy hoitamaan 1 500 neliön nurmikot. Molemmissa laitteissa on GPS-avusteinen navigoinnin ja Automower Connect -yhteyden lisäksi automaattinen käytäväalueiden hallinta, erinomainen suorituskyky rinteissä sekä Tavoitekorkeus-toiminto, joka säätää leikkuukorkeutta 10 päivän aikana, jota leikkuujälki olisi aina tasainen.

X-sarjan robottiruohonleikkureiden ominaisuuksia ovat myös tyylikäs ulkonäkö, tavallista kestävämpi pinnoite, LED-ajovalot ja pehmeä kuminen etupuskuri. Nämä leikkurit voidaan myös helposti puhdistaa puutarhaletkulla suihkuttamalla

“Husqvarna Automower 405X ja Husqvarna Automower 415X ovat uudet premium-luokan robottiruohonleikkurit pienille ja keskisuurille nurmikoille. Niissä on uusinta tekniikkaa, mikä takaa helpon ja huolettoman käytön”, sanoo Husqvarnan myyntipäällikkö Tuomas Kuivamäki.

Automower Connect -toiminnon ansiosta robottiruohonleikkuria voidaan hallita ja käyttää älypuhelimella. Leikkurille voi lähettää käynnistys-, pysäytys- ja pysäköintikäskyjä, tarkistaa ja tehdä säätöjä sekä vastaanottaa hälytyksiä. GPS- seurantajärjestelmä mahdollistaa varastetun leikkurin paikantamisen älypuhelimella. Leikkurin ohjelmistopäivitykset voidaan myös kätevästi hyväksyä mobiiliapplikaatiolla.

GPS-avusteinen navigointi auttaa myös parantamaan leikkauksen laatua ja tehokuutta. GPS:n avulla leikkuri tekee puutarhasta kartan, ja Husqvarna Automower muistaa jo leikkaamansa alueet ja säätää toimintaansa sen mukaan. Näin leikkaaminen on tehokkaampaa ja leikkuutulos mahdollisimman hyvä. Kapeissa käytävissä robottileikkuri osaa vaihtaa leikkuumallin automaattisesti satunnaisesta järjestelmälliseksi.

Saatavuus ja hinta

Husqvarna Automower 405X ja Automower 415X ovat saatavilla Husqvarnan valtuutetuilta jälleenmyyjiltä. Hinta alkaen 1899 euroa.

Lataa täältä käyttöösi uusien Husqvarna Automower -robottiruohonleikkureiden kuvat

Lisätietoja:

Nora Ylilammi, Husqvarna, 045 78842718, nora.ylilammi@husqvarnagroup.com

Juho Toivonen, Kaiku Helsinki, 040 0753033, juho.toivonen@kaikuhelsinki.fi

Konsernia koskevissa kysymyksissä voit ottaa yhteyttä Husqvarnan lehdistöpäivystykseen, +46 8738 7080,

press@husqvarna.se.

 

Husqvarna

Husqvarna on yksi Husqvarna Group -konsernin tuotemerkeistä. Vuodesta 1689 alkaen Husqvarna on valmistanut korkeatasoisia tuotteita ja esitellyt lukuisia mullistavia innovaatioita, kuten moottorisahojen tärinänvaimennuksen ja automaattisen ketjujarrun sekä maailman ensimmäisen robottiruohonleikkurin. Nykyään Husqvarna tarjoaa laajan valikoiman metsien, puistojen ja puutarhojen hoitoon tarkoitettuja erittäin suorituskykyisiä tuotteita, jotka ovat teknisiä edelläkävijöitä tärkeimmillä osa-alueilla, joita ovat moottorisahat, trimmerit, päältä ajettavat ruohonleikkurit ja robottiruohonleikkurit. Husqvarna-tuotteita myydään yli sadassa maassa pääasiassa huoltopalveluja tarjoavien jälleenmyyjien kautta.

Husqvarna Group

Husqvarna Group on maailman johtava metsien, puistojen ja puutarhojen hoitotyöhön tarkoitettujen suorituskykyisten ja innovatiivisten tuotteiden ja ratkaisujen valmistaja. Valikoimassa on moottorisahoja, trimmereitä, robottiruohonleikkureita ja päältä ajettavia ruohonleikkureita. Konserni on myös Euroopan johtava kuluttajakäyttöön tarkoitettujen kastelutuotteiden valmistaja ja maailman johtava rakennus- ja kiviteollisuuteen suunniteltujen leikkuulaitteiden ja timanttityökalujen valmistaja. Yrityksen tuotteita ja ratkaisuja myydään tuotemerkeillä Husqvarna, Gardena, McCulloch, Flymo, Zenoah ja Diamant Boart kuluttajille ja ammattilaisille yksityisten jälleenmyyjien ja pienkonekauppaketjujen kautta yli sadassa maassa. Nettomyynti 2020 oli 42 miljardia Ruotsin kruunua, ja työntekijöitä yrityksellä on yhteensä 40 maassa noin 12.000.