Husqvarnalta uusi robottiruohonleikkuri pienille pihoille – leikkaa rinteet ja selviää ahtaista paikoista

Automower® 305 on Husqvarnan odotettu uutuus – enintään 600 neliöisten pihojen robottiruohonleikkuri isoilla ominaisuuksilla. Se selviää kapeista väylistä ja rinteistä, osaa mukauttaa ruohon leikkaamisen sääoloihin ja sitä voi ohjata kännykällä.

Husqvarna Automower® 305 -robotti­ruohon­leikkurissa on ominaisuuksia, jotka aiemmin ovat olleet saatavana vain suu­rempien alueiden malleissa. Sen erin­omainen suorituskyky sopii enintään 600 neliön nurmikoille.

Automower® 305 -leikkurin rinnehallinta­ominaisuudet varmistavat, että se liikkuu jumiutumatta monimuotoisissa pihoissa selviten jopa 40 prosentin kaltevuudesta. Rinnehallinta vähentää myös terien kulumista. Jos alueella on ahtaita nurmikäytäviä, leikkuri vaihtaa automaattisesti satunnaisen leikkuutavan järjestelmälliseen leikkaamiseen.

Robottiruohonleikkurissa on myös sääajastin, joka mukauttaa leikkausmäärään nurmikon kasvu­nopeuteen. Pakkasanturi taas estää leikkuria työskentelemästä, kun nurmikko on huurteinen.

Leikkuukorkeuden voi säätää puhelimella

Automower® Connect@Home  mahdollistaa leikkurin ohjaamisen älypuhelimella Bluetooth®-yhteyden ulottuvilla. Puhelimella voi esimer­kiksi tarkistaa leikkurin tilan, käyn­nistää, pysäyttää tai pysäköidä leikkurin sekä säätää leikkuu­korkeutta. Lisävarusteena Automower® 305 -malliin on saatavana Automower® Connect, jolloin leikkuria voi seurata GPS:n avulla, etäohjata mistä päin maail­maa tahansa sekä integroida osaksi kodin muita älylaitteita.

Moduuleista rakennetun leikkurin osat on tarvittaessa helppo irrottaa, korjata ja vaihtaa. Myös leikkuukotelon saa irti, jolloin ulkoiset osat voi puhdistaa kätevästi vesiletkulla. Lisävarusteena leikkuriin on saatavana valkoinen tai oranssi värikuori.

”Automower® 305 -robottiruohon­leikkuriin on paketoitu ison leikkurin suorituskyky ja ominaisuudet edulli­sempaan hintaan. Se on älykäs vaihtoehto pienille ja vaativille pihoille, joiden hoitaminen vie paljon omistajan aikaa. Automower® 305 tarjoaa täysin uuden teknologian nurmikon vaivattomaan hoitamiseen.”, kertoo Husqvarnan robottileikkurikategorian johtaja Olle Markusson.

Husqvarna Automower® 305:ssa on moderni muotoilu: selkeälinjainen etuosa, kapea vyötärö ja takapyörien lokasuojat nousevat korkealle. Sivusuojat lisäävät rakenteen lujuutta. Kompakti ja kevyt leikkuri soveltuukin ohjattavuutensa ansiosta hyvin pieniin ja hankalanmuotoisiin puutarhoihin. Leikkurin ekotila vähentää energiankulutusta

Automower® 305 on saatavana huhtikuussa. Suositushinta 1.199 euroa.

Lataa täältä käyttöösi Automower 305 -robottiruohonleikkurin kuvat https://kaikuhelsinki.kuvat.fi/kuvat/Husqvarna/Automower%20305/

Kaipaatko lisätietoa? Ota yhteyttä:

Satu Kontio, Husqvarna, 040 5003876, satu.kontio@husqvarnagroup.com

tai Katariina Ahonen, Kaiku Helsinki, 050 5877737, katariina.ahonen@kaikuhelsinki.fi

Konsernia koskevissa kysymyksissä voit ottaa yhteyttä Husqvarnan lehdistöpäivystykseen,

+46 8738 7080, press@husqvarna.se.

 

Husqvarna

Husqvarna on yksi Husqvarna Group -konsernin tuotemerkeistä. Vuodesta 1689 alkaen Husqvarna on valmistanut korkeatasoisia tuotteita ja esitellyt lukuisia mullistavia innovaatioita, kuten moottorisahojen tärinänvaimennuksen ja automaattisen ketjujarrun sekä maailman ensimmäisen robottiruohonleikkurin. Nykyään Husqvarna tarjoaa laajan valikoiman huippuluokan ulkokäyttöön tarkoitettuja pienkoneita viheralueiden, metsien ja puutarhojen hoitoon. Husqvarnan tuotteet ovat teknologisia edelläkävijöitä kaikilla tärkeimmillä osa-alueilla: moottorisahat, trimmerit, päältä ajettavat ruohonleikkurit ja robottiruohonleikkurit. Husqvarnan tuotteita myydään yli 100 maassa pääasiassa huoltopalveluja tarjoavien jälleenmyyjien kautta.

Husqvarna Group

Husqvarna Group on maailman johtava metsä-, puisto- ja puutarhatyöhön tarkoitettujen, suorituskykyisten ja innovatiivisten pienkoneiden valmistaja. Valikoimassa on esimerkiksi moottorisahoja, trimmereitä, robottiruohonleikkureita ja päältäajettavia ruohonleikkureita. Yritys on myös Euroopan johtava kuluttajakäyttöön tarkoitettujen kastelutuotteiden valmistaja ja maailman johtava rakennus- ja kiviteollisuuteen suunniteltujen leikkuulaitteiden ja timanttityökalujen valmistaja. Yrityksen valmistamia tuotteita myydään kuluttajille ja ammattilaisille yli 100 maassa, tuotemerkkeihin kuuluvat: Husqvarna, Gardena, McCulloch, Poulan Pro, Weed Eater, Flymo, Zenoah ja Diamant Boart. Yrityksen nettomyynti vuonna 2018 oli 41 miljardia Ruotsin kruunua, ja työntekijöiden määrä yhteensä neljässäkymmenessä eri maassa oli noin 13 000.