Husqvarna esittelee uuden 90-kuutioisten moottorisahojen sukupolven – yhdistää voiman ja keveyden

Husqvarnan uuden, ammattikäyttöön tarkoitetun 90-kuutioisen moottorisahan, Husqvarna 592 XP:n suunnitteluun on osallistunut metsän- ja puunhoidon ammattilaisia eri puolilta maailmaa. Saha on kehitetty selviämään suurimmista ja vaativimmista töistä sekä metsänhoidossa että puistojen puunhoidossa. Samalla sen käsiteltävyys on erinomainen tässä teholuokassa.

Husqvarna 592 XP tarjoaa luokkansa parhaan katkaisutehon* ja entistä paremman luotettavuuden uuden käynnistysteknologian ansiosta. Uutuussahassa on myös entistä paremmat tietoyhteydet.

Husqvarna tuo muille markkinoille myös toisen 90-kuutioisen mallin, Husqvarna 585:n, jota ei kuitenkaan myydä Suomessa.

592 XP – äärimmäistä tehoa vaativimmille käyttäjille

“Olemme onnistuneet yhdistämään huippuluokan suorituskyvyn ainutlaatuiseen tuottavuuteen. 592 XP:n teho, keveys ja käsiteltävyys asettavat ne aivan omaan luokkaansa”, sanoo Husqvarnan myyntipäällikkö Tuomas Kuivamäki.

Husqvarna 592 XP on lujarakenteinen tehosaha koviin olosuhteisiin ja siinä on luokkansa paras teho-painosuhde**. 592 XP pystyy helposti hyödyntämään 36-tuumaista laippaa ja siihen on saatavissa uusi, kevyt Husqvarna X-Tough Light -laippa. Yhdistettynä X-Cut C85- ja C83-ketjuihin se tarjoaa erinomaisen katkaisutehon ja ainutlaatuisen keveyden yhdistelmän.

X-Torq-moottorin ansiosta päästöt ovat pienentyneet, vaikka suorituskyky on huippuluokkaa. AutoTune 3.0 -teknologian mahdollistama entistä yksinkertaisempi käynnistystekniikka takaa nopean käynnistymisen riippumatta metsän tai puiston olosuhteista.

Husqvarna 592 XP sisältää myös Bluetooth-yhteyden***, johon voi liittää Husqvarnan Connectivity Devicen. Tämä teknologia ja Fleet Service -palvelu helpottavat laitteiden seurantaa ja huoltoa. Connectivity Device tulee saataville myöhemmin syksyllä.

*RISE SMP:n huhtikuussa 2021 tekemien testien mukaan Husqvarna 592 XP:llä on luokkansa paras katkaisuteho verrattuna saman tilavuusluokan lähimpään kilpailijaan; Stihl MS 661 C-M. (Lisätietoja: https://www.husqvarna.com/uk/products/chainsaws/90cc/cuttingcapacity/)

**Husqvarna 592 XP:llä on luokkansa paras teho-painosuhde verrattuna lähimpiin kilpailijoihin samassa tilavuusluokassa: Stihl MS 661 C-M ja Stihl MS 661 Magnum.

*** Tietyille malleille. Kysy lisää jälleenmyyjältäsi.