Huipputehokas Mi 11 -älypuhelin tulee tänään saataville Suomessa – nopea ostaja saa Mi Watchin kaupan päälle

Helsinki, 15.3.2021 – Johtavan teknologiayhtiön Xiaomin helmikuussa julkistama, maailman ensimmäinen huipputehokkaalla Qualcomm Snapdragon 888 -piirisarjalla varustettu älypuhelin Mi 11 tulee tänään saataville Suomessa. Lippulaivapuhelimen myynti alkaa viikon mittaisella ennakkomyynnillä Xiaomin virallisilla jälleenmyyjillä (Elisa, DNA, Telia, Verkkokauppa.com, Power, Gigantti, Veikon Kone ja Euronics). Myymälöiden valikoimiin Mi 11 tulee ennakkomyynnin jälkeen 22. maaliskuuta. Puhelimen suositushinta on 849 euroa (8+256GB).

Ennakkomyynnin aikana ostaja saa Mi 11:n mukana kaupan päälle Mi Watch -älykellon, jonka hinta erikseen ostettuna on 149 euroa. 1,39-tuumaisella AMOLED-näytöllä varustettu Mi Watch on monipuolinen ja tyylikäs aktiivisen ihmisen älykello, joka seuraa ihmisen terveyttä ja ympäristöä kuuden anturin ja GPS:n avulla. Vain kahden tunnin latauksella Mi Watch pysyy käyttökunnossa jopa 16 päivää. Mi Watch tulee tänään saataville myös erikseen ostettuna.

Mi 11:n kestävyyteen luottava Xiaomi tarjoaa suomalaisille Mi 11:n ostajille mahdollisuuden korjauttaa puhelimen näytön kertaalleen ilmaiseksi Xiaomin virallisten jälleenmyyjien kautta 12 kuukauden aikana laitteen hankinnasta.

Mi 11: runsaasti suorituskykyä ja paljon ominaisuuksia

Mi 11 on Xiaomin suositun Mi-tuoteperheen uusi lippulaivamalli. Se sisältää merkittäviä parannuksia edeltäjäänsä verrattuna, kuten 108 megapikselin kolmoiskameran, elokuvamaisen stereoäänen sekä 50 watin langattoman latauksen.

108 megapikselin resoluutioon yltävällä laajakulmalinssillä varustetun pääkameran avulla Mi 11 tallentaa erittäin kirkkaita ja yksityiskohtaisia kuvia. Takakamerajärjestelmän täydentävät 13 megapikselin laajakulmakamera ja 5 megapikselin makrokamera. Puhelimen etupuolelta löytyy 20 megapikselin näyttöön upotettu punch-hole-kamera.

Mi 11:ssä on ensiluokkainen 120 Hz:n ja 6,81 tuuman AMOLED DotDisplay -näyttö, joka on saanut A+ -arvosanan sekä paras näyttö -maininnan DisplayMatelta, maailman johtavalta näyttöjä arvioivalta taholta. Harmon Kardonin suunnittelemien stereokaiuttimien avulla Mi 11 toistaa laadukasta elokuvaääntä.

Mi 11 on markkinoiden ensimmäinen Qualcomm Snapdragon 888 -piirisarjalla varustettu puhelin. Qualcomm Snapdragon 888 on Adreno 660 GPU:lla, kuudennen sukupolven Qualcomm AI -moottorilla ja X60-modeemilla asettanut premium-laitteiden suorituskyvylle uuden oletustason ja yhdistänyt tehokkaan AI-teknologian huippunopeaan 5G-yhteyteen.

4600 mAh:n akku ja hämmästyttävä kolmitasoinen latausjärjestelmä, joka sisältää 55 watin langallisen ja 50 watin langattoman latauksen, varmistaa sähkön riittävyyden kaikissa tilanteissa sekä mahdollistaa virran jakamisen 10 watin teholla muihin laitteisiin.

Kuvia lehdistökäyttöön:

Tietoja Xiaomista

Xiaomi Corporation perustettiin huhtikuussa 2010 ja on listattu Hong Kongin pörssin päälistalle 9. heinäkuuta 2018 (1810.HK). Xiaomi on internetyhtiö, jonka toiminnan ydintä ovat älypuhelimet ja älylaitteet, joita yhdistää esineiden internet (IoT).

Xiaomi kiinnittää tasapuolisesti huomiota innovaatioon ja laatuun, ja yhtiö tavoittelee laadukkaita käyttäjäkokemuksia sekä toiminnallista tehokkuutta. Xiaomi kehittää taukoamatta hämmästyttäviä, kohtuuhintaisia tuotteita, joiden avulla kaikki pääsevät nauttimaan laadukkaammasta elämästä innovatiivisen teknologian parissa.

Xiaomi on tällä hetkellä maailman kolmanneksi suurin älypuhelinvalmistaja, ja yhtiö on kehittänyt maailman johtavan, kuluttajille suunnatun IoT-alustan, johon on yhdistetty jo 289,5 miljoonaa älylaitetta. Luku ei sisällä älypuhelimia tai tietokoneita. Xiaomin laitteita on saatavilla yli 90 maassa ympäri maailmaa.

Elokuussa 2020 Xiaomi nousi toista kertaa Fortune Global 500 -listalle sijoittuen sijalle 422. Sijoitus parani 46 sijaa edelliseen vuoteen verrattuna. Yhtiö oli 7. listalle mahtuneiden internetyhtiöiden joukossa. Toukokuussa 2020 Xiaomi nousi jälleen Forbes Global 2000 -listalle sijoittuen sijalle 384.

Xiaomi kuuluu Hang Seng -indeksiin, Hang Seng China Enterprises -indeksiin ja Hang Seng TECH -indeksiin.

Lisätietoja yhtiöstä löytyy osoitteesta https://blog.mi.com/en/.

Seuraa meitä: Facebook, Twitter ja Instagram.

Mediayhteydet Suomessa: xiaomi@kaikuhelsinki.fi

Median yhteyshenkilö Pohjoismaissa:

Christoffer Wernberger, PR Manager Nordics, Xiaomi
E-mail: v-christofferw@xiaomi.com
Tel: +46 76 007 27 11