Energiaa syksyyn suomalaisesta superfoodista – Myllärin uudet kauraisat välipalagranolat nyt kaupoissa

Kauppoihin juuri sopivasti koulujen ja töiden alkaessa saapuneet Myllärin kauraiset uutuudet auttavat huolehtimaan arjessa jaksamisesta ja ylläpitävät hyvää mieltä.

Myllärin uudet kauraiset välipalat tarjoavat helpon vaihtoehdon päivän energiatankkaukseen. Suomalaisen superfoodin, kauran lisäksi Hyvän Mielen Granolat sisältävät porkkanaa, inkivääriä, siemeniä, mustikkaa ja pinaattia. Luonnon parhaista aineksista valmistettua kotimaista Hyvän Mielen Granolaa voi hyvillä mielin popsia vaikka sellaisenaan välipalaksi missä ja milloin vain. Kasviksia sisältävät granolat on pakattu uudelleensuljettavaan pussiin, joka kulkee myös kätevästi mukana repussa, rinkassa ja salikassissa. Näin energiaa riittää koko päiväksi.

Suomalaista kauraa, hyvää tekeviä siemeniä, kasviksia ja hedelmiä sisältävät granolat ovat järkevä välipalavaihtoehto. Niissä on runsaasti kuitua, proteiineja, hyviä rasvoja ja tietysti herkullista makua! Hyvän Mielen granoloita on kolme erilaista vaihtoehtoa: porkkana-inkivääri ja siemenet & pinaatti sekä perinteisempi, koteloon pakattu mustikka-taateli. Kaikissa Hyvän Mielen Granoloissa on Avainlippu ja Mustikka-taatelille on myönnetty myös Sydänmerkki.

Myllärin tuo kauppoihin myös vehnättömät Muumipapan Murotyynyt sekä isompaan pussiin pakatun gluteenittoman Tuorepuuromixin, jossa makuna on Aprikoosi-Vadelma. Suomalaisesta kaurasta valmistetut banaaninmakuiset murotyynyt täydentävät supersuosittua Muumi-murosarjaa ja sopivat kaikenikäisille niin aamu-, ilta- kuin välipalaksi ja naposteluun. Myllärin Aprikoosi-Vadelma Tuorepuuromix on uusi maku tuttujen tuorepuurojen joukossa. Uusi tuorepuuro on gluteeniton, runsaskuituinen eikä sisällä lisättyä sokeria. Sekä Muumipapan Murotyynyille että Aprikoosi-Vadelma tuorepuurolle on myönnetty Sydänmerkki ja niissä on myös Avainlippu.

Tiedot uutuustuotteiden ainesosista sekä hinnoista:

Myllärin Hyvän Mielen Granola porkkana-inkivääri 400 g
Ainesosat: Täysjyväkaurahiutale, auringonkukansiemen, porkkana 8 %, inuliinikuitu, inkivääri 3 % (inkivääri, sokeri, sitruunahappo E330), täysjyvävehnähiutale, sokeri, auringonkukkaöljy, muro (riisijauho, vehnäjauho, vehnämallas, sokeri, vehnägluteeni, dekstroosi, suola), rusina, kookoshiutale, suola.
Hinta n. 3,60 € / pkt

Myllärin hyvän mielen granola siemenet & pinaatti 400 g
Ainesosat: Täysjyväkaurahiutale, auringonkukansiemen 25 %, kurpitsansiemen 5 %, inuliinikuitu, pinaatti 2 %, täysjyvävehnähiutale, sokeri, auringonkukkaöljy, muro (riisijauho, vehnäjauho, vehnämallas, sokeri, vehnägluteeni, dekstroosi, suola), rusina, kookoshiutale, suola.
Hinta n. 3,60 € / pkt

Myllärin hyvän mielen granola mustikka-taateli 300 g
Ainesosat: Täysjyväkaurahiutale, auringonkukansiemen, taateli 10 %, paahdettu kookoslastu (kookos, sokeri), mustikkarouhe 3 % (mustikka, sokeri, auringonkukkaöljy), vadelma, täysjyväkaurajauho, vehnäjauho, inuliinikuitu, täysjyvävehnähiutale, omena, auringonkukkaöljy, liukoinen maissikuitu, sokeri, chian siemenet (Salvia hispanica), pellavansiemen, mustikkajauhe 0,1 %, suola, tärkkelyssiirappi, rapsiöljy, aromit, kaneli, antioksidantti (tokoferoli E306).
Hinta n. 4,50 € / pkt

Myllärin Muumipapan kaura-banaanimurotyynyt 300 g
Ainesosat: Täysjyväkaurajauho (40 %), maissijauho, ohrajauho, sokeri, banaanijauhe (4 %), tärkkelyssiirappi, rapsiöljy, suola, aromi, antioksidantti (tokoferoli E306).
Hinta n. 3,20 €/pkt

Myllärin aprikoosi-vadelmatuorepuuro 400 g
Ainesosat: Gluteeniton täysjyväkaurahiutale, auringonkukansiemen, aprikoosi 12 % (aprikoosi, säilöntäaine: rikkidioksidi E220), vadelma 4 %.
Hinta n. 3,90 € / pkt

Kuvat uutuustuotteista voi ladata täältä https://kaikuhelsinki.kuvat.fi/kuvat/Helsingin+Myllyn+uutuustuotteet/
Lisätiedot ja tuotenäytteet:
Minna Anttonen
tuotepäällikkö
050 589 5784
minna.anttonen@helsinginmylly.fi

Helsingin Mylly Oy on suomalainen perheyritys, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi erilaisia viljatuotteita niin kuluttajille, suurkeittiöille kuin teollisuudelle. Yritys on Suomen suurin kotimaisen luomuviljan jalostaja, merkittävä erilaisten kauratuotteiden valmistaja ja viljatuotteiden viejä. Tuotemerkkejämme ovat Myllärin ja Helsinki Mills.