Eaton esittelee uuden UPS-malliston – Suomessa valmistettava 93PM G2 sisältää runsaasti uusia ominaisuuksia

Modulaaristen HotSync- ja Hot Swap -ominaisuuksien ansiosta Eaton 93PM G2 skaalautuu entistä paremmin datakeskusten ja kriittisten tilojen tarpeisiin.

ESPOO, 11. marraskuuta 2020 – Eaton on julkaissut päivitetyn version markkinoiden johtavasta kolmivaiheisesta häiriöttömästä sähkönsyöttöjärjestelmästä. Uuden Eaton 93PM G2:n modulaarisen ja skaalautuvan rakenteen ansiosta kriittisten tilojen sähköjärjestelmän kapasiteettia voidaan kasvattaa liiketoiminnan mukaisesti. Lisäksi järjestelmä takaa kokoluokkansa pienimmät elinkaarikustannukset. Eatonin Suomen tehtaalla valmistettava 93PM G2 tulee saataville tammikuussa 2021.

93PM G2 UPS-järjestelmän avainsanoja ovat häiriötön sähkönsyöttö, tietoturva ja liiketoiminnan jatkuvuus. HotSync- ja Hot Swap -ominaisuudet maksimoivat sähköjärjestelmän häiriöttömän toiminnan vikatilanteissa. 93PM G2 on suunniteltu vähentämään sähkö- ja kyberturvallisuusriskejä sekä parantamaan käytettävyyttä kaukovalvonnan avulla.

Modulaariset ja skaalattavat UPS-laitteet ovat joustavia, suorituskykyisiä ja kustannustehokkaita. Asiakas voi valita juuri haluamansa tehoisen laitteen ja kasvattaa sen tehoa asteittain liiketoiminnan tarpeiden mukaan. Tehon lisääminen on helppoa ja nopeaa käytön aikana lisättävien 50 tai 60 kVA:n tehomoduulien ansiosta. UPS-laitteen akkukapasiteettia voidaan kasvattaa milloin tahansa lisäakustojen avulla.

”93PM-tuotesarja on aina keskittynyt elinkaarikustannusten ja parhaan mahdollisen käytettävyyden yhdistelmään. Toinen sukupolvi perustuu aiempaan 93PM-mallistoon, mutta se on varustettu paremmalla kyberturvallisuudella, käytön aikana vaihdettavilla tehomoduuleilla ja Eatonin EnergyAware-ratkaisulla, jonka avulla voidaan tukea uusiutuvaan energiaan siirtymistä ja ohjata tuloja takaisin liiketoimintaan. Yhdessä nämä uudet ominaisuudet parantavat käytettävyyttä ja alentavat käyttökustannuksia” , kertoo Eatonin myyntijohtaja Tapio Wälkkilä.

Eaton 93PM G2 on suunniteltu takaamaan 100 prosentin käytettävyys kriittisille toiminnoille. Perinteisessä UPS-järjestelmässä UPS-laitteiden välisen tiedonsiirron katkeaminen aiheuttaa järjestelmän siirtymisen ohitustilaan, pois verkkohäiriöitä korjaavasta kahden muunnoksen tilasta. Eaton 93PM G2 -laitteen HotSync-toiminto eliminoi yksittäisen vian vaikutukset, mikä lisää luotettavuutta.

Laitteen tietoturvaa on parannettu Eaton Network-M2 ja Industrial Gateway -verkkokorteilla, jotka saivat ensimmäisinä IEC 62443-4-2- ja UL 29001-1-standardien mukaiset sertifioinnit. Ne suojaavat järjestelmää tietoturvauhilta.

Eaton EnergyAware -ominaisuus auttaa säästämään ympäristöä ja tukee uusiutuvien energialähteiden laajempaa käyttöä kysyntäjouston ja oheispalvelujen avulla. Samalla se tuottaa säästöjä ja lisätuloja – vuosituotto voi olla jopa 50 000 euroa yhtä sähköverkkoon tuotettua megawattia kohti. EnergyAware toteutetaan toimintavarmasti ja hallitusti vaikuttamatta kriittisten kuormien suojaukseen.

Eaton 93PM G2 UPS on yhteensopiva Eaton Intelligent Power Management -ohjelmiston kanssa. Se valvoo ja ohjaa UPS-järjestelmää keskeisenä osana sähkö- ja IT-infrastruktuuria. Ylläpitoa ja huoltoa tukee uusi kaukovalvontatoiminto, joka on 93PM G2 -järjestelmässä vakiona. Eatonin kaukovalontapalvelu mahdollistaa nopean reagoinnin UPS-järjestelmään kohdistuviin sähköturvallisuus- tai tietoturvauhkiin.

Lue lisää Eatonin 93PM G2 UPS -valikoimasta osoitteesta www.eaton.fi/93PMG2. Lisätietoja Eatonin tuotteista ja -palveluista on osoitteessa www.eaton.fi.

Tuotekuvia: www.kuvat.fi/239PVA6NHU

Mediayhteydet:

eaton@kaikuhelsinki.fi

Eaton on globaali, johtava energialiiketoiminnan asiantuntija. Eatonilla on vahvaa paikallista sovellusosaamista sähkönjakelussa ja suojaamisessa, sähkönsyötön varmistamisessa ja energiavarastoinnissa, sähkönlaadussa sekä sen hallinnassa ja automatisoinnissa, turvallisuuden takaamisessa rakenteellisissa ratkaisuissa sekä vaativissa ympäristöratkaisuissa. Kokonaispalveluiden, kanavien, integroidun digitaalisen alustan ja näkemysten avulla Eaton tukee toimialoja ympäri maailmaa ja auttaa asiakkaitaan ratkaisemaan kriittisimmät sähkönhallintaan liittyvät haasteet.

Eatonin tehtävänä on parantaa elämänlaatua ja ympäristöä virranhallintateknologioiden ja -palveluiden avulla. Tarjoamme kestävään kehitykseen perustuvia ratkaisuja, jotka auttavat asiakkaitamme hallinnoimaan sähköistä, hydraulista ja mekaanista voimaa – turvallisemmin, tehokkaammin ja luotettavammin. Eatonin vuoden 2019 liikevaihto oli 21,4 miljardia Yhdysvaltain dollaria, ja myymme tuotteita asiakkaillemme yli 175 maassa. Eatonilla on noin 93 000 työntekijää.