David Cuenca seuraa Michael Pooleyta CHEP Euroopan toimitusjohtajana

Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta – 8. huhtikuuta 2020

CHEP on ilmoittanut tänään muutoksesta Euroopan liiketoiminnan johdossa. Brambles on nimittänyt CHEP Euroopan toimitusjohtajaksi 1. heinäkuuta 2020 alkaen David Cuencan, joka johtaa tällä hetkellä yhtiön Latinalaisen Amerikan liiketoimintaa. Nykyinen CHEP Euroopan toimitusjohtaja Michael Pooley oli päättänyt tätä ennen jättää tehtävänsä palveltuaan yhtiötä yli 17 vuotta.

Bramblesin toimitusjohtaja Graham Chipchase totesi: ”Meillä on ilo ilmoittaa, että David on CHEP Euroopan uusi toimitusjohtaja. David on toiminut CHEP Latinalaisen Amerikan toimitusjohtajana heinäkuusta 2018 ja hän on hoitanut tehtävänsä erinomaisesti: hän on johtanut tiimiä merkittävien liiketoimintaan, kaupankäyntiin ja kulttuuriin kohdistuvien muutosten aikana, vahvistanut avainasiakassuhteita ja voimistanut tiimejämme. Niin kollegamme kuin asiakkaammekin pitävät häntä suuressa arvossa.”

Michael Pooleyn lähdöstä Graham Chipchase toteaa: ”Mike toimi viisi vuotta CHEP EMEAn ja CHEP Euroopan toimitusjohtajan tehtävissä ja johti aluetta voimakkaan kasvun ja laajentamisen aikana. Hän jättää hienon perinnön, sillä hän on luonut monimuotoisen, arvoihin perustuvan kulttuurin ja panostanut työntekijöiden kehittämiseen kaikilla tasoilla. Brambles jää kaipaamaan Mikea ja toivotamme hänelle ja hänen perheelleen kaikkea hyvää tulevaisuudessa.”

David Cuenca siirtyi Bramblesin palvelukseen vuonna 2000. Viime vuosina hän on toiminut erilaisissa johtotehtävissä, joihin lukeutuvat mm. CHEP Keski-Euroopan Country General Manager; CHEP Espanjan ja Portugalin Country General Manager ja CHEP Etelä-Euroopan Vice President. Cuenca on Espanjan kansalainen ja hänellä on kaupallisen alan tutkinto Barcelonan yliopistosta. Lisäksi hän on suorittanut yleisen johdon koulutusohjelman IESE Business Schoolissa.

David Cuenca totesi: ”Minulla on ilo palata CHEP Euroopan palvelukseen. On suuri etuoikeus ja kunnia johtaa tätä lahjakasta työntekijäryhmää, kun keskitymme tukemaan asiakkaidemme nopeasti kehittyviä tuotantoketjuja. Meillä on vahva tuote- ja palveluvalikoima ja teemme yhteistyötä johtavien asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa kaikilla markkinoilla. Rakentamalla yhdessä tälle pohjalle viemme CHEP Euroopan menestyksekkäästi tulevaisuuteen.”

Kuvan David Cuencasta voi ladata täältä: www.kuvat.fi/RAVEPKQZ2T

Bramblesin yhteyshenkilöt:

Víctor Collado
Director, Corporate Communications
+34 659 691 864
victor.collado@brambles.com


Manuela García

Manager, External Communications

+34 696 114 696

manuela.garcia@brambles.com


Tietoja Bramblesistä (ASX:BXB)

Brambles Limited (ASX: BXB) CHEP-tuotemerkin kautta toimiva Brambles auttaa kuljettamaan enemmän tavaraa useammille ihmisille ja useampiin paikkoihin kuin mikään toinen organisaatio. Sen kuormalavat, laatikot ja kontit muodostavat globaalin toimitusketjun näkymättömän selkärangan. Maailman suurimmat tuotemerkit luottavat Bramblesin apuun kuljettaakseen tavaransa tehokkaammin, vastuullisemmin ja turvallisemmin. Jakamistalouden edelläkävijänä Brambles on luonut yhden maailman vastuullisimmasta logistiikkayrityksistä, jonka toiminta perustuu alustojen jakamiseen ja uudelleen käyttöön eli niin sanottuun poolaukseen. Brambles palvelee ensisijaisesti nopeasti liikkuvien kulutustarvikkeiden (esim. kuivat elintarvikkeet, einekset sekä terveys- ja hygieniatuotteet), tuoretuotteiden, virkistysjuomien sekä vähittäis- ja yleistuotteiden aloja. Konsernilla on yli 10 000 työntekijää, ja se omistaa noin 330 miljoonaa kuormalavaa, laatikkoa ja konttia, joita se toimittaa yli 750 palvelukeskuksen muodostaman verkoston kautta. Brambles toimii noin 60 maassa, ja sen toiminta on laajinta Pohjois-Amerikassa ja Länsi-Euroopassa. Lisätietoja on osoitteessa www.brambles.com.


Tietoa CHEPISTÄ

CHEP auttaa kuljettamaan enemmän tavaraa useammille ihmisille ja useampiin paikkoihin kuin mikään muu organisaatio maailmassa. Sen kuormalavat, laatikot ja kontit muodostavat globaalin toimitusketjun näkymättömän selkärangan. Maailman suurimmat tuotemerkit luottavat apuumme kuljettaakseen tavaransa tehokkaammin, vastuullisemmin ja turvallisemmin. Jakamistalouden edelläkävijänä CHEP on luonut yhden maailman vastuullisimmista logistiikkayrityksistä, jonka toiminta perustuu alustojen jakamiseen ja uudelleenkäyttöön, eli niin sanottuun poolaukseen. CHEP palvelee ensisijaisesti nopeasti liikkuvien kulutustarvikkeiden (esim. kuivat elintarvikkeet, einekset sekä terveys- ja hygieniatuotteet), tuoretuotteiden, virkistysjuomien sekä vähittäis- ja yleistuotteiden aloja. CHEPin palveluksessa on noin 11 000 työntekijää ja se omistaa noin 300 miljoonaa lavaa, laatikkoa ja konttia, jotka palvelevat 750 palvelukeskuksen kautta 500 000:tä asiakasyhteyspistettä globaaleille tuotemerkeille kuten Procter & Gamble, Sysco, Kellogg’s ja Nestlé. CHEP, joka on osa Brambles Groupia, toimii yli 55 maassa, ja sen toiminta on laajinta Pohjois-Amerikassa ja Länsi-Euroopassa.

Lisätietoja CHEPistä on osoitteessa www.chep.com.

Lisätietoja Brambles Groupista on osoitteessa www.brambles.com